Gezichtsbehandelingen

Bij SalonDo kunt u een keuze maken uit verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Tevens kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis huidanalyse. Wat voor behandeling u ook kiest, er wordt eerst ruim de tijd genomen om uw huid te leren kennen!

Huidverbetering

Huidverbetering is ontwikkeld voor mensen met een huidprobleem, zoals Rosacea of Acné. Helaas is het niet altijd mogelijk om de aandoening te laten verdwijnen, maar kunnen we wel gaan zorgen voor verlichting van de aandoening en verslechtering voorkomen. Het is echter wel aan te raden om thuis de behandeling voort te zetten met de producten voor thuis gebruik. Alleen dan zal het gewenste resultaat behaald worden!

Huidverzorging

Huidverzorging is er om de huid te verzorgen. Het is immers noodzakelijk om de huid regelmatig grondig te reinigen, wat thuis vaak niet lukt. Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidsoorten, de producten worden altijd op uw huidtype afgestemd.

Wellness

Wellness is uitermate geschikt voor mensen die een boost kunnen gebruiken! Extreme weersomstandigheden tijdens de verschillende seizoenen, vergen veel van onze huid. Deze behandelingen zijn ontwikkeld om de huid extra verzorging te bieden. Er wordt gebruik gemaakt van de Wellness producten van Dr. Baumann. Dit gamma sluit volledig aan bij de bionome verzorging, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

behandelingen_image

Aan alle gezichtsbehandelingen gaat een gratis huidanalyse vooraf. De producten worden speciaal afgestemd op uw huidtype.